Dialog – den aktuelle politiske situation

Tilbage

Loading player

Sine Heltberg (Soc.dem.), Folketingskandidat, Københavns Storkreds og Nikolaj Bøgh (kons.), Folketingskandidat Københavns Storkreds debatterer den aktuelle politiske situation med studievært Benny Haugshøj som ordstyrer

Statsministeren havde i sin nytårstale en Ghetto-del, hvor bl.a. nedrivning/udtyndning af husene i ghettoerne i Danmark mere eller mindre er løsningen på proble-merne i ghettobebyggelserne. Sådan har det lydt tidligere fra borgerlige regeringer uden, at der er sket noget/fundet nogen løsning ved det, men citat: ”Regeringen vil præsentere et udspil mod parallelsamfund i starten af det nye år”, som dog endnu ikke er kommet to måneder inde i det nye år.
En del af debatten i forbindelse med finanslovsforhandlingerne i december sidste år var spørgsmålet om et paradigmeskifte på udlændingeområdet, når det gælder asyl- og flygtningepolitikken, oppe, men som ikke blev til noget. Statsministeren synes dog efter nytår, at der kunne forhandles om asyl- og flygtningepolitik alligevel.

Men så kom Socialdemokratiet i begyndelsen af februar med et oplæg ”Retfærdig og Realistisk – en udlændinge politik der samler Danmark”, som angav en anden vej end den politik, der har været ført siden 2001, hvor VK-regeringen kom til og sammen med DF fik flertal i Folketinget.

Ghetto’er og S’s oplæg om en udlændingepolitik der samler Danmark, er det, det debatten mellem Sine Heltberg (Soc.dem.) og Nikolaj Bøgh (kons.) handler om.

TVK18-115


Station: TV København
Varighed: 00:29:46
Producent: Benny Haugshøj
Redaktør: Benny Haugshøj
Vært: Benny Haugshøj
Produktionsår: 2018
Dato: 23 februar 2018

Nye programmer

Seernes favoritter