TV GLAD

– Alle kan noget

PROFIL:
Glad Fonden er en vækstfokuseret virksomhed, der uddanner og ansætter mennesker med og uden handicap til at producere serviceydelser, produkter, kulturoplevelser samt indhold til forskellige medier af en kvalitet, der kan konkurrere på markedsvilkår.
Vi eksisterer for at gøre op med mange års misforstået omsorgskultur og i stedet give handicappede ytringsfrihed og mulighed for at bidrage til samfundet i fondens egne såvel som andre virksomheder.

Det gør vi ved at identificere hver enkeltes faglige potentiale og give alle mulighed for at udnytte deres talent.

Vi tror på, at mennesker med forskellige forudsætninger er et aktiv, der kan gøre det samfund, vi bor i rigere, gladere og mere inspirerende.

HISTORIEN
Det hele begyndte den 29. juni 1999, hvor TV-Glad gik i luften som verdens første TV-station for og med udviklingshæmmede.

Siden har vi udvidet med andre virksomhedsområder. I dag er vi omkring 250 medarbejdere og 90 elever på fagskolen. Vi har lokalafdelinger i København, Ringsted, Esbjerg og Aabenraa.

Alle vores virksomheder er baseret på et tæt samarbejde mellem mennesker med og uden handicap. Glad Fonden omfatter:

Glad Mad
Driver Café Glad flere steder i København og leverer frokostordninger ud af huset. Herudover står Glad Mad for driften af den interne kantine i FOSS og samarbejder med bl.a. kommuner om udvikling af madprojekter. Glad Mad er sund mad lavet af gode råvarer.

Glad Medier
Rummer alle de medieproducerende redaktioner – TV, Radio, Animation og web. Her produceres programmer og indslag til vores tv-flader, DR, hjemmesiden og de øvrige sociale medier.

Glad Design
Laver grafiske løsninger, illustrationer og design til tøj, rum, tekstiler, møbler og tryksager. Glad design kan genkendes på de farvestrålende, sanselige og rå illustrationer, der er impulsive og uden filter.

Glad Teater
Er Danmarks første professionelle teater for og med mennesker med handicap. Skuespillerne indgår i Glad Teaters produktioner og i Glad Casting. Glad Teater er det ukonventionelle teater, der udfordrer sine skuespillere og sit publikum.

Glad Fagskole
Udbyder en 3 årige ungdomsuddannelse for unge handicappede (STU). Skolens forskellige faglinjer spejler og samarbejder med husets produktionsafdelinger. Bl.a. TV/video, IT, Radio, Animation, Teater, Design, Service og Køkken.

Glad Fagskole er en af pionererne på området og har været med til at bane vejen for den ny lovgivning, som i 2007 gav alle unge ret til en ungdomsuddannelse.

Glad Erhverv
Tilbyder individuelt tilrettelagte afklarings- og opkvalificeringsforløb i tidsvarende moderne virksomheder såvel internt som eksternt til personer med nedsat funktionsevne.

TV-GLAD
Rentemestervej 45-47
2400 København NV
Website: http://www.tv-glad.dk/

RECEPTION KØBENHAVN
Tlf. 3812 0100
information@gladfonden.dk

ÅBEN FOR HENVENDELSER
Mandag-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-15.00

MEDIECHEF
Hanne Rolsted Jensen
Mobil 3020 6835
hanne@tv-glad.dk

TV-GLAD KØBENHAVN
Redaktionsleder
Nathalie Bitton
Mobil 2625 1765
nathalie@tv-glad.dk

ANSVARSHAVENDE REDAKTØR:
Hanne Rolsted Jensen
Mobil 3020 6835
hanne@tv-glad.dk

Nye programmer

API_Error No Customer was found

Seernes favoritter

API_Error No Customer was found