TV NORDSJÆLLAND

PROFIL:
TV Nordsjælland sender lokal TV i den nordlige del af hovedstadsregionen med hovedvægt på Halsnæs, Gribskov, Hillerød og Frederikssund Kommune.

Vi producerer programmer primært indenfor nyheder, aktualitetsprogrammer, kulturprogrammer og musikprogrammer.

TV Nordsjælland er uafhængig af parti og fagpolitiske interesser, og producerer ikke-komercielle programmer i dit nærområde.

TV Nordsjællands udsendelser produceres af Film og TV Linjen på Produktionsskolen Nordsjællands Uddannelsescenter. www.pnuc.dk

Film og TV Linjen ledes i det daglige af 2 faglige medarbejdere med en fortid indenfor film og TV produktion, og råder over alt nødvendigt optage-udstyr, klippefaciliteter, lyd- og lysudstyr, samt 90 kvm studie.

Vi vil udbygge traditionen for public access, og sikre at flere programmer, produceret af lokale borgere og foreninger udsendes på TV Nordsjælland.

TV Nordsjælland vil sikre en bred dækning af borgeraktiviteter i hele sendeområdet, og fortsætte det gode samarbejde med erhvervslivet i lokalområderne.

Derfor hører vi gerne fra dig hvis du har emner, som du ønsker at belyse via Lokal TV – Vi ser frem til et godt og produktivt samarbejde.

TV Nordsjælland
Industrimarken 2
3300 Frederiksværk
www.tvnordsjaelland.dk

Julie Mathiesen
20 99 27 71
jm@tvnordsjaelland.dk

Torben Packert
29 88 79 59
tp@tvnordsjaelland.dk

Thomas Johannesen
51 23 71 35
tj@tvnordsjaelland.dk

TV Nordsjælland bliver produceret på Produktionsskolen Nordsjællands Uddannelsescenter
Industrimarken 2
33oo Frederiksværk
47 72 43 00
www.pnuc.dk